Vacature secretaris-directeur

Waterschap Zuiderzeeland zoekt een nieuwe secretaris-directeur. De secretaris-directeur is zowel eerste adviseur van het algemeen en dagelijks bestuur als eindverantwoordelijk voor de werkorganisatie.

Waterschap Zuiderzeeland is een jong eigenzinnig waterschap. Het waterschap staat voor goed waterbeheer waarbij thema’s als de energie-transitie en duurzaamheid een belangrijke plek hebben. Het waterschap, zowel bestuur als organisatie, wil vooruit, wil innoveren, samenwerken en in verbinding staan met de samenleving.

De nieuwe secretaris-directeur is vernieuwend en gericht op de toekomst. Hij/zij werkt vanuit een heldere koers aan bestuurlijke doelen, stimuleert medewerkers en creëert een klimaat waarin medewerkers nieuwe ontwikkelingen en werkwijzen omarmen.

Waterschap Zuiderzeeland nodigt geïnteresseerden uit om het profiel (pdf, 197 kB) te bekijken. De werving wordt begeleid door Vanderkruijs, partners in executive search. U kunt tot 5 juni uw interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen naar zuiderzeeland@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met Dorothea van Rijnen of Eva Dankers op 030-8200065.


Trefwoorden