Marktdag Aanbesteden Flevoland

Kom woensdag 12 september vanaf 13.00 uur naar de Marktdag Aanbesteden in het Waterschapshuis in Lelystad. Ontmoet opdrachtgevers en opdrachtnemers en hoor meer over beter aanbesteden, omgaan met MVO-thema's en aanbestedingen die binnenkort op de markt worden gebracht.

Programma

Het kernthema van deze bijeenkomst is uiteraard aanbesteden, met informatieve sessies en workshops. Belangrijk daarbij is dat ‘meer begrip en vertrouwen leidt tot betere samenwerking’. Betere samenwerking leidt tot een hogere klantwaarde en een goed rendement. In de uitnodiging vindt u meer informatie over het programma (pdf, 289 kB).

Aanmelden

Deelname is gratis. U kunt zich per e-mail aanmelden bij hafkamp@vno-ncwmidden.nl o.v.v. organisatie, naam, e-mailadres en de voorkeur voor twee workshops. VOL=VOL

Voor wie

Bent u partner van het waterschap en overheden? Bent u als aanbestedende dienst benieuwd naar de laatste ontwikkelingen bij de marktpartijen en hoe zij met MVO-thema’s omgaan? Komt u graag in contact met marktpartijen om de dialoog aan te gaan? En komt u graag in contact met (andere) opdrachtgevers of met (andere) opdrachtnemers? Kom dan 12 september naar de Marktdag Aanbesteden (pdf, 289 kB).

MarktdagAanbesteden