Waterschap Zuiderzeeland zoekt twintigers voor de ‘Watertafel’

Waterschap Zuiderzeeland zoekt twintigers die aan willen schuiven aan de ‘Watertafel’, op woensdag 15 januari. De ‘Watertafel’ is het jaarlijkse bestuursdiner van Waterschap Zuiderzeeland.

De dijkgraaf en heemraden schuiven bij dit diner aan, net als andere bestuurders van de overheden binnen Flevoland.

'Twintigers en water'

Twintigers zijn de komende editie ook welkom. Want Waterschap Zuiderzeeland viert volgend jaar haar 20e verjaardag. Daarom is het thema ‘Twintigers en water’. Het bestuursdiner gaat dit keer onder meer over klimaatuitdaging, duurzaamheid en verjonging op de arbeidsmarkt, zoals in de techniek. Het doel is dat de twintigers tijdens de ‘Watertafel’ zoveel mogelijk leren van de bestuurders en andersom. Zo is een verrassende inbreng van de twintigers zeer welkom.

De agenda komt van de twintigers

In een voorbereidende bijeenkomst, op dinsdag 3 december, stellen de twintigers de agenda voor de ‘Watertafel’ vast. Dat doen ze samen met de dijkgraaf, Hetty Klavers, en de heemraden. De voorbereidende bijeenkomst op dinsdag 3 december is van 17.30 tot 19.30 uur (inclusief maaltijd), de Watertafel is op woensdag 15 januari van 18.00 tot 21.30 uur. De voorbereidende bijeenkomst en de Watertafel vinden beide plaats op het Waterschapshuis, Lindelaan 20 in Lelystad.

Ben jij een twintiger en schuif je graag aan? Meld je dan aan vóór vrijdag 29 november via educatie@zuiderzeeland.nl