Kenniscafé Flevoland op 5 februari in Zeewolde

Op woensdag 5 februari 2020 organiseren Stichting Steenbreek en NL Greenlabel het Kenniscafé Flevoland in Zeewolde. Dit kenniscafé is speciaal voor ondernemers die betrokken zijn bij tuininrichting, zoals hoveniers, kwekers, steenleveranciers en tuincentra. De zes gemeenten in Flevoland en Waterschap Zuiderzeeland faciliteren de Kenniscafé's.

logo kenniscafe toekomstbestendige tuin

Het kenniscafé van 5 februari staat in het teken van een toekomstbestendige tuin. Wat kan groen betekenen voor het koelen van de omgeving? Hoe maak je business van de toekomstbestendige tuin? Het Kenniscafé is bedoeld voor inspiratie, kennisoverdracht en om nieuwe contacten te leggen met ondernemers en leveranciers in Flevoland.

Programma

MIrko van Ingen is de keynote spreker. Hij is adviseur van Groen en Blauw. Ook geeft hij presentaties en workshops over klimaatbestendige tuinen. Daarnaast is er een pitchcarrousel met diverse sprekers over praktische oplossingsrichtingen.

17.00 uur: inloop

17.30 uur: start programma

17.45 uur: keynote spreker Mirko van Ingen

18.15 uur: soep en broodjes

19.00 uur: pitchcarrousel

19.25 uur: workshop toekomstbestendige tuin

20.15 uur: centrale terugkoppeling

20.30 uur: borrel

Locatie

De Beleving

Winkelweg 61

3896 LH Zeewolde

Deelname en opgeven

Deelname aan het kenniscafé is gratis. Opgeven kan via kenniscafeflevoland@gmail.com.

De volgende kenniscafés zijn op maandag 9 maart (thema: biodiversiteit, circulariteit en waterberging) en op woensdag 25 maart (thema: duurzame bedrijfsvoering)