Werken bij Waterschap Zuiderzeeland

Water beweegt, stroomt, kolkt, bruist, water staat stil. Maar water is ook mooi, rustgevend, biedt recreatiemogelijkheden; kortom water werkt!

Waterschap Zuiderzeeland zorgt dat het beheersbaar blijft: zowel als het water een vriend is, maar ook als het een vijand is. In Flevoland en kleine stukjes van Friesland en Overijssel, zorgt Zuiderzeeland voor veiligheid, schoon water en voldoende water. De medewerkers van Waterschap Zuiderzeeland werken aan dat water. Met inzet, passie en samen. Samen met ook heel veel plaatselijke, regionale en landelijke partijen. Zij opereren in een context van voortdurende maatschappelijke, wettelijke en klimatologische veranderingen.

Vacatures

Actuele vacatures

Bekijk hieronder de vacatures die bij Waterschap Zuiderzeeland openstaan. Selecteer een vacature voor meer informatie.

Op zoek naar een stageplek?

Ben je op zoek naar een stageplaats of afstudeeropdracht? Bekijk het aanbod onder de vacatures.

Meer info

Vrijwilliger worden?

Per jaar verzorgt Waterschap Zuiderzeeland bij meer dan 100 basisscholen in Flevoland een Waterles. Deze Waterlessen worden gegeven door een poule van ongeveer veertig vrijwiligers van het waterschap.

Eens in de zoveel tijd worden nieuwe vrijwiligers geworven, hiervoor plaats Zuiderzeeland een advertentie in de krant en plaatst een openstaande vacature op deze site.

Praat en denk mee

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze inwoners, lees hier meer over.