Melding riolering Zeewolde

Inwoners en ondernemers in de gemeente Zeewolde moeten vanaf 1 november 2014 de (storings)meldingen over rioolbeheer bij Waterschap Zuiderzeeland melden.

Waterschap Zuiderzeeland neemt de meldingen in behandeling en draagt zorg voor de afhandeling ervan. Dit is een gevolg van de verregaande samenwerking tussen gemeente Zeewolde en Waterschap Zuiderzeeland. Lees meer over het project van Z naar Z.

Op dit moment kunnen inwoners van de gemeente Zeewolde meldingen op het gebied van rioleringsbeheer doorgeven aan het waterschap via het meldingsformulier of telefonisch via 0320-274911 of via de bovenstaande meldingsknop. Bij spoedmeldingen buiten kantoortijden verzoeken wij u om uw melding door te bellen op telefoon nummer: 0320 – 274911. Schriftelijke meldingen worden alleen binnen kantoortijden in behandeling genomen.

Het waterschap voert deze taken nu alleen nog uit voor de gemeente Zeewolde. Woont of onderneemt u niet in Zeewolde? Dan kunt u uw meldingen t.a.v. afvalwater bij uw eigen gemeente melden.