In verband met de uitbraak van het coronavirus Covid-19 volgen wij de richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid. Waterschappen behoren tot de vitale infrastructuur van Nederland. Het werk van Waterschap Zuiderzeeland gaat ondertussen ‘gewoon’ door. 

Meldingen telefonisch of digitaal

Heeft u vragen over het werk van het waterschap of wilt u een melding doen? Wij vragen u om dit zo mogelijk telefonisch 0320 274 911 of via een mail waterschap@zuiderzeeland.nl te doen. Dit is 24 uur per dag mogelijk.

Tussen 08.00 - 17.00 uur is de receptie aanwezig. Buiten kantoor uren krijgt u een bandje met keuze mogelijkheden. 

Bijeenkomsten en evenementen afgelast

Bijeenkomsten, evenementen en rondleidingen zijn afgelast. Betrokkenen worden hiervan op de hoogte gesteld. Rondleidingen kunnen op een later moment ingehaald worden. 

Corona in rioolwater. Hoe zit het?

Van mensen die besmet zijn met het coronavirus, kan het virus via uitwerpselen in het rioolwater terechtkomen. Onderzoek heeft dit inmiddels aangetoond. Lees hier meer over in dit artikel.

Werkzaamheden van onze medewerkers

De meeste medewerkers werken thuis en niet op kantoor. Werkzaamheden in het veld, door Waterschap Zuiderzeeland en/of door aannemers, gaan ook gewoon door. Waarbij we wel de inmiddels bekende gedragsregels omtrent afstand houden in acht nemen.

Richtlijnen RIVM en Rijksoverheid

Door de uitbraak van het coronavirus Covid-19 volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. We volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze maatregelen aan wanneer dat nodig is. Lees meer over deze richtlijnen op de website van het RIVM.

Heeft u gevonden wat u zocht?