Bij Waterschap Zuiderzeeland zoeken we een medewerker Servicedesk die kan meegroeien en bijdragen aan de ontwikkeling van onze dienstverlening. Die ons gaat helpen bij de hartelijke ontvangst van onze gasten in ons waterschapshuis of via de telefoon, zodat de ruim 300 collega's kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: zorgen voor droge voeten en schoon en voldoende water.

| maximaal € 2769 bruto per maand bij 36 uur | 24-32 uur 

21% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren op de vacature

Waar jij aan bijdraagt

Samen met je collega’s zet je de toon als het gaat om professionele en gastvrije dienstverlening! Via telefoon, mail of direct aan de balie zijn jullie het visitekaartje. Deze afwisselende functie bestaat uit drie kerngebieden: receptie, service meldpunt en eerste klantcontact. Jouw belangrijkste taken:

 • vertegenwoordigen van het waterschap bij ontvangst van bezoekers en bij reserveringen, vragen, meldingen, klachten en storingen;
 • vastleggen van handelingen via diverse geautomatiseerde programma’s zodat de juiste collega de actie kan opvolgen.

Jouw profiel

Je weet je goed zelfstandig te redden en kunt goed samenwerken in de afstemming van de onderlinge taakverdeling. Je weet mensen een gevoel te geven dat zij van harte welkom zijn, ongeacht of zij fysiek binnenkomen of via de telefoon. Dienstverlening is ontwikkeling. Jij hebt de potentie om daar in mee te groeien. Je beschikt daarnaast over:

 • een vmbo-opleiding op het gebied van receptionist/telefonie of facilitaire dienstverlening;
 • ervaring met MS Office 365 en FMIS;
 • ervaring in soortgelijk werk is niet perse nodig, maar wel erg fijn!

Hier ga je werken

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert - maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend. Je gaat werken bij de afdeling Dienstverlening en Informatie, in het team Dienstverlening. Samen zorgen jullie voor een schone en veilige werkomgeving voor de collega’s en gasten van het waterschap. In de komende periode willen wij de externe dienstverlening herinrichten en wordt jouw rol nog prominenter.
 

Waterschapshuis

Dit krijg je ervoor terug

 • Een flexibele baan met een hoop ruimte om daar zelf invulling aan te geven. Op basis van vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken. 
 • Je kunt rekenen op een goed salaris - afhankelijk van je ervaring maximaal € 2.769 bruto per maand (schaal 4) bij 36 uur - en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. De samenleving en daarmee ook dienstverleningen ontwikkelen. We kijken daarom ook goed naar hoe deze functie daarin mee ontwikkelt.
 • Naast je salaris krijg je een individueel keuzebudget van 21% van je jaarsalaris. Dat geld kun je vrij besteden, bijvoorbeeld aan extra verlofdagen of als aanvulling op je salaris.
 • We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar. Als we het na dat jaar nog steeds kunnen vinden samen, dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Werken bij ons betekent vooruitdenken. Dat geldt ook voor jouw ontwikkeling. Talent, kwaliteit en ambitie staan bij ons centraal. Met aandacht voor een juiste balans tussen werken en leven. Je kunt rekenen op een persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.
 • Omdat we duurzame mobiliteit stimuleren, vergoeden we de kosten als je reist met het openbaar vervoer (laagste tarief/tweede klasse). Kom je met eigen vervoer, dan is de reiskostenvergoeding € 0,19 per kilometer.

Enthousiast? Reageer!

Herken je jezelf in deze vacature en wil jij een onderdeel zijn van deze ontwikkeling? Dan maken we graag kennis! Laat via de solliciteerbutton je cv en motivatie achter. Dat kan tot en met 4 december. Liever eerst meer informatie over de functie en/of de procedure? Neem dan contact op met Ingrid Jongert-Cimmermans, teammanager Dienstverlening, via 06-46919851. De sollicitatiegesprekken zijn op 14 december. We zijn benieuwd wat je allemaal in huis hebt.

Wij Zuiderzeelanders zijn allemaal anders, we hebben een eigen talent en een unieke achtergrond. Maar er is één ding dat ons bindt en ons beweegt: water. We geloven bij Waterschap Zuiderzeeland dat de kracht van samen diversiteit is; dat we als organisatie vooruitkomen door samen te werken. We bieden iedereen gelijke kansen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wie je liefhebt en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Of je nu al bij ons werkt en solliciteert of nadenkt over een baan bij ons waterschap, uitgangspunt is dat we gaan voor de juiste collega op de juiste plek. Bij Waterschap Zuiderzeeland ben je welkom. Iedereen is uitgenodigd om te solliciteren!

Wij werken niet met wervings- en selectiebureaus voor de invulling van deze vacature.

Om jouw sollicitatie compleet te maken vragen wij jou het onderstaande formulier in te vullen:

Het formulier wordt geladen.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.