Lelystad  | stagevergoeding van 425,25 euro bruto per maand bij 36 uur | uren in overleg

Direct solliciteren op de vacature

Een flink gedeelte van Nederland ligt onder zeeniveau. In Flevoland zitten we er zelfs 5 meter onder! We leven op de bodem van de vroegere Zuiderzee. Gelukkig zijn we als klein landje groot in water.

Door de jaren heen werden Nederlanders namelijk behoorlijk goed in het omgaan met al dat water om ons heen. Zo zijn er veilige dijken die ons beschermen, maar zorgen we ondertussen ook voor voldoende water zodat bijvoorbeeld gewassen op het land goed kunnen groeien. En het water dat we dagelijks thuis, op school of op het werk doorspoelen maken we weer schoon, zodat het weer veilig de natuur in kan.

Werken aan water is nooit klaar!

Bij Waterschap Zuiderzeeland denken we vooruit en investeren we in de toekomst. Met bijvoorbeeld leuke en leerzame stages hopen we jou ooit te interesseren voor een baan bij het waterschap. Kom daarom nu al met ons en het waterwerk kennis maken. Deze stage is een mooie kans!

Waar jij aan bijdraagt

Als stagiair(e) communicatie versterk jij het educatieteam. Je zet zelfstandig nieuwe educatie activiteiten op, ziet nieuwe kansen, organiseert en coördineert activiteiten en zorgt ervoor dat wij de juiste doelgroepen bereiken met onze communicatie. Je werkt aan het vergroten van het waterbewustzijn onder jongeren én maakt hen bekend met werk van ons waterschap. Je werkt nauw samen met je twee educatiecollega’s, interne ambassadeurs, onderwijsinstellingen en andere samenwerkingspartners. Daarnaast ondersteun je de overige communicatieadviseurs bij verschillende werkzaamheden.

Jouw profiel

Je bent tweede- of derdejaars student Communicatie en je staat op het punt om jouw kennis in de praktijk te brengen. Je bent beschikbaar voor 32-36 uur per week, voor minimaal 4 maanden, vanaf januari of februari 2022 (of eerder in overleg).

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een creatief brein dat je graag gebruikt om nieuwe initiatieven op te zetten of om een creatieve draai te geven aan onze communicatie uitingen.
  • Je houdt ervan om te organiseren en te coördineren.
  • Je hebt een vlotte schrijfstijl en je weet hoe je in woord en beeld en via verschillende media de doelgroepen het best kunt bereiken.
  • Je hebt zin om vaardigheden te leren die je nog niet ontwikkeld hebt en om nog sterker te worden in waar je goed in bent.
  • Je stelt hoge eisen aan jouw werk, durft te zeggen wat je opvalt en relativeert met humor. Je komt om te leren, maar ook om met ons mee te denken hoe het nog beter kan.
  • Zowel zelfstandig als in een team functioneer je goed.

Hier ga je werken

Je werkt op de afdeling communicatie en in het team educatie. Dit team bestaat uit twee vrouwelijke collega’s van 40 en 41 jaar oud en om het makkelijk voor je te maken, heten ze allebei Marije. Kenmerkend voor het werken in dit team is regelmatig overleg met elkaar op een informele manier, samen een hoop werk verzetten en af en toe stoom afblazen. Tenslotte hebben we oog voor elkaar, ook buiten het werk om.

Dit krijg je ervoor terug

Je kunt rekenen op een stagevergoeding van € 425,25 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.

Geïnteresseerd? Zo kun je solliciteren!

Dat kan tot en met 31 december 2021. Wij ontvangen graag je cv en motivatie. Lange brieven zijn niet nodig, wij bespreken details gewoon in een gesprek. Aan jou de uitdaging om ons er kort en bondig van te overtuigen dat wij jou moeten hebben!

 

Misschien heb je nog een vraag

In dat geval kun je appen (of bellen) met Marije Greiner (06-15037177) of Marije de Jong (06-11324011). 

Direct solliciteren op deze functie