Lelystad  | stagevergoeding van 425,25 euro bruto per maand bij 36 uur | uren in overleg

Direct solliciteren op de vacature

Een flink gedeelte van Nederland ligt onder zeeniveau. In Flevoland zitten we er zelfs 5 meter onder! We leven op de bodem van de vroegere Zuiderzee. Gelukkig zijn we als klein landje groot in water.

Door de jaren heen werden Nederlanders namelijk behoorlijk goed in het omgaan met al dat water om ons heen. Zo zijn er veilige dijken die ons beschermen, maar zorgen we ondertussen ook voor voldoende water zodat bijvoorbeeld gewassen op het land goed kunnen groeien. En het water dat we dagelijks thuis, op school of op het werk doorspoelen maken we weer schoon, zodat het weer veilig de natuur in kan.

Werken aan water is nooit klaar! Bij Waterschap Zuiderzeeland denken we vooruit en investeren we in de toekomst. Met bijvoorbeeld leuke en leerzame stages hopen we jou ooit te interesseren voor een baan bij het waterschap. Kom daarom nu al met ons en het waterwerk kennis maken. Deze stage is een mooie kans!

Waar jij aan bijdraagt

Inkoop draagt bij aan de duurzaamheidsdoelen van Zuiderzeeland. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol binnen ons waterschap. Dit betekent dat wij duurzame oplossingen stimuleren wanneer wij goederen of diensten kopen bij leveranciers. Je kunt hierbij denken aan oplossingen die bijdragen aan minder uitstoot van broeikasgassen, meer hergebruik van materialen of het stimuleren van innovatie. Om de organisatie hierbij te helpen is een inkoopstrategie ontwikkeld, namelijk ‘Duurzaam Opdrachtgeverschap’.
We zijn op zoek naar een student die ons gaat helpen bij de invoering van deze strategie binnen waterschap Zuiderzeeland. Je onderzoekt hoe de huidige situatie is wat betreft duurzaam inkopen. Ook bekijk je welke inkopen de meeste impact hebben op duurzaamheid. Je ontwikkelt een proces voor de monitoring en rapportage. En natuurlijk werk je aan de invoering van de strategie.

Jouw profiel

Jij bent een student met kennis van inkoop. Je volgt een opleiding HBO FM / CE / MER of een andere HBO opleiding met Inkoop in het pakket. En je staat op het punt om jouw kennis in de praktijk te brengen. Bij Waterschap Zuiderzeeland ben je van harte welkom. Jij houdt ervan om hard te werken en hebt er zin in om energie te steken in het ontwikkelen van je vaardigheden. Je bent ondernemend en legt makkelijk contact met collega’s binnen, en wanneer nodig ook buiten, het waterschap.
Natuurlijk wil je ook graag beter worden in waar je al goed in bent. Je stelt hoge eisen aan je werk, durft te zeggen wat je opvalt en ook om fouten te maken. Je komt om te leren. Al horen we natuurlijk ook graag van je hoe het nog beter kan.

Hier ga je werken

Je gaat aan de slag bij het team Inkoop. Dit is een divers team met enthousiaste mensen, die jou een hoop kunnen leren over het werken in een waterschap. Specifiek over inkoop en contractmanagement. Maar zij hopen ook van jou te leren! Namelijk waar jij met jouw frisse blik kansen voor verbetering ziet voor onze organisatie.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een uitdagende meewerkstage met een hoop ruimte om daar zelf invulling aan te geven. Op basis van vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken. Het aantal uur per week is in overleg met jou.
  • Je kunt rekenen op een stagevergoeding van 425,25 euro bruto per maand o.b.v. 36 uur per week.

Geïnteresseerd?

Wij ontvangen graag je cv en motivatie. Laat via de solliciteerbutton je motivatie achter. Lange brieven zijn niet nodig, wij bespreken details gewoon in een gesprek. Aan jou de uitdaging om ons er kort en bondig van te overtuigen dat wij jou moeten hebben!

Misschien heb je nog een vraag

In dat geval kun je appen (of bellen) met Mandy Tapken-Broekhof, Teammanager Inkoop, 06 1132 4115.

Wij Zuiderzeelanders zijn allemaal anders, we hebben een eigen talent en een unieke achtergrond. Maar er is één ding dat ons bindt en ons beweegt: water. We geloven bij Waterschap Zuiderzeeland dat de kracht van samen diversiteit is; dat we als organisatie vooruitkomen door samen te werken. We bieden iedereen gelijke kansen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wie je liefhebt en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Of je nu al bij ons werkt en solliciteert of nadenkt over een baan bij ons waterschap, uitgangspunt is dat we gaan voor de juiste collega op de juiste plek. Bij Waterschap Zuiderzeeland ben je welkom. Iedereen is uitgenodigd om te solliciteren!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren op deze functie