Het college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland stelt het inkoop- en aanbestedingsbeleid vast. Waterschap Zuiderzeeland spant zich continu in voor een (verdere) professionalisering van de Inkoop- en aanbestedingspraktijk.

Aanbestedingskalender

De aanbestedingskalender van Waterschap Zuiderzeeland bevat gegevens over aanbestedingen die in de planning staan. Met deze kalender willen wij transparant zijn naar zowel ondernemers uit de regio als daarbuiten, met als doel constructieve samenwerkingen tot stand te laten komen.

Daarnaast weten bedrijven welke aanbestedingen naar verwachting in de eerstkomende periode in de markt worden gezet. Dat geeft bedrijven de tijd om zich hierop voor te bereiden. Het overzicht wordt tenminste elke 6 maanden ververst.

Download de aanbestedingskalenderlink naar pdf bestand.

Heeft u vragen of wenst u nadere informatie? Neem dan contact met ons op via inkoop@zuiderzeeland.nl.

U kunt aan deze aanbestedingskalender geen rechten ontlenen.

Hoe meld ik mij aan voor een aanbesteding?

Het waterschap publiceert al haar Europese en nationale aanbestedingen op de website tenderned.nl(externe link). Via de site van Tenderned kunt u actuele aanbestedingen vinden en vervolgens doorklikken naar het digitale platform Mercell Source-to-Contract. Daar kunt u zich gratis aanmelden.

Een klacht indienen

Het samenwerkingsverband Waterkracht (waterschap Drents Overijsselse Delta, Rijn en IJssel, Vechtstromen en Zuiderzeeland) heeft de gezamenlijke Uniforme Klachtenregeling Aanbesteden(externe link) vastgesteld. 

Voor het indienen van een klacht bij een aanbesteding is een klachtenmeldpunt ingericht.
Klachten hebben betrekking op handelen wat in strijd is met wettelijke bepalingen of andere voorschriften bij een aanbesteding. 

U kunt een klacht sturen naar meldpuntaanbesteden@zuiderzeeland.nl.
 

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op.

Heeft u interesse in het deelnemen aan één van de aanbestedingen of heeft u nog andere vragen, neem dan contact op met de afdeling Inkoop via inkoop@zuiderzeeland.nl

Heeft u gevonden wat u zocht?