Over deze site

Op deze pagina vindt u onder andere informatie over het downloaden van documenten en het kiezen van de optimale internetbrowser voor deze website. De huidige vorm van deze site is geen eindstation. We werken er dagelijks aan om de site actueel te houden en verder uit te breiden. Opmerkingen en suggesties zijn van harte welkom. U kunt ze mailen naar webredactie@zuiderzeeland.nl.

Hoe nagiveert u op deze website?

  • Als u op het logo van Waterschap Zuiderzeeland links bovenin de site klikt gaat u terug naar de homepage.
  • In blauwe menubalk bovenin vindt u de hoofdonderdelen van deze website. Gaat u hier met de pijltjestoets overheen, dan klapt er een submenu uit. Klik op één van de pagina's om verder te navigeren.
  • In de groene balk bovenaan de pagina's vindt u altijd het pad zodat u kunt zien waar u zich op de website bevindt. Bijvoorbeeld: Home > Werkzaamheden > Werk in uitvoering.

Downloads en verwijzingen

Op verschillende pagina's op deze website vindt u downloads (PDF- of Word-bestanden) en verwijzingen (links) naar pagina's binnen onze site of naar externe websites.

Hulp bij downloaden van PDF-bestanden

Hoe kan ik PDF-bestanden lezen? De downloadbare documenten op deze site worden doorgaans aangeboden als PDF-bestand. Om PDF-bestanden te kunnen lezen en afdrukken, heeft u een programma nodig. Dergelijke programma's bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op internet. Hier volgen enige voorbeelden van zulke programma's per platform (controleer met welk besturingssysteem uw computer is uitgerust):

Windows

Mac OS

Linux

Hulp bij downloaden van Word- en Excelbestanden

Ook biedt deze site een aantal Word- en Excelbestanden aan. Om deze bestanden te kunnen lezen en afdrukken, heeft u een Microsoft Office pakket nodig. Dit pakket biedt diverse programma's waaronder Word en Excel. In de meeste gevallen wordt dit pakket tegelijk met uw PC of laptop aangeschaft en heeft u de beschikking over deze programma's. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u dit alsnog aanschaffen via uw electronicawinkel.

Schermresolutie en browser

Deze site is het beste te bekijken in een resolutie van 1024 x 768. Als browser kunt u bijvoorbeeld Internet Explorer (vanaf 4.0), Firefox, Safari of Chrome gebruiken.


Vragen of problemen?

Neem dan contact op met de webredactie van Waterschap Zuiderzeeland via webredactie@zuiderzeeland.nl

(Technische) fout melden

Bent u een (technische) fout tegengekomen op één van onze pagina's? Stuur dan a.u.b. een mail naar webredactie@zuiderzeeland.nl