Ga in gesprek

Voor Waterschap Zuiderzeeland is het belangrijk om goed te luisteren naar de inwoners in ons gebied. Is die folder wel te lezen? Hoe ervaart u onze service? Weet u wel wat we doen? Hiervoor kunt u een gesprek aanvragen:

  • Keukentafelgesprek waarin een bestuurder met een agrariër thuis in gesprek gaat.
  • Huiskamergesprek waarin een bestuurder met leden van bijvoorbeeld uw buurtvereniging in gesprek gaat.

Blijf op de hoogte

Volg het nieuws van Waterschap Zuiderzeeland via:

Zuiderzeeland klaar voor de toekomst!?

Klaar voor de toekomst

Voor welke opgaven staat Waterschap Zuiderzeeland richting 2045 om voor de lange termijn ‘fit voor de toekomst’ te zijn en te blijven? Welke houding in de maatschappij is daarvoor nodig? Welke wijze van besturen is passend? In juni 2017 ging Waterschap Zuiderzeeland in gesprek met maatschappelijke partners over de toekomst van het waterbeheer in een veranderende omgeving.

Thema-avonden over toekomst waterbeheer

Afbeelding 2 posters

Hoe schoon is ons water? En zijn onze dijken hoog genoeg? Het zijn vragen die aan de orde komen tijdens twee thema-avonden die de Stadmakerij op verzoek van Waterschap Zuiderzeeland organiseert.

Op beide avonden neemt een aansprekende kenner u mee in het onderwerp. Daarnaast maakt een beeldend kunstenaar een eigen voorstelling van de avond en is iedere avond een mystery guest aanwezig. Het werk van het waterschap is veelzijdig. Wij horen graag uw ideeën voor het waterbeheer van de toekomst!

  • Maandag 3 juli. Hoe hoog komt bij u het water? Almeerse Reddingsbrigade, Sluiskade 23-25, Almere-Haven. Aanvang 20:00 uur.
  • Maandag 10 juli. Schoon water, tegen (w)elke prijs? De Waterlely (Natuurpark), Vlotgrasweg 11, Lelystad. Aanvang 20:00 uur.

Digitaal Panel

rails

Uw mening interesseert ons. Het houdt ons scherp en alert. In 2008 is Waterschap Zuiderzeeland daarom gestart met een Digitaal Panel voor inwoners van Flevoland en een gedeelte van Friesland en Overijssel. Leden van het panel krijgen tien maal per jaar een vraag of stelling voorgelegd. Word ook lid!