Ga in gesprek

Voor Waterschap Zuiderzeeland is het belangrijk om goed te luisteren naar de inwoners in ons gebied. Is die folder wel te lezen? Hoe ervaart u onze service? Weet u wel wat we doen? Hiervoor kunt u een gesprek aanvragen:

  • Keukentafelgesprek waarin een bestuurder met een agrariër thuis in gesprek gaat.
  • Huiskamergesprek waarin een bestuurder met leden van bijvoorbeeld uw buurtvereniging in gesprek gaat.

Blijf op de hoogte

Volg het nieuws van Waterschap Zuiderzeeland via:

Zuiderzeeland klaar voor de toekomst!?

Klaar voor de toekomst

Voor welke opgaven staat Waterschap Zuiderzeeland richting 2045 om voor de lange termijn ‘fit voor de toekomst’ te zijn en te blijven? Welke houding in de maatschappij is daarvoor nodig? Welke wijze van besturen is passend? In juni 2017 ging Waterschap Zuiderzeeland in gesprek met maatschappelijke partners over de toekomst van het waterbeheer in een veranderende omgeving.

Thema-avonden over toekomst waterbeheer

Afbeelding 2 posters

Hoe schoon is ons water? En zijn onze dijken hoog genoeg? Dit zijn vragen die aan de orde kwamen tijdens twee thema-avonden die Waterschap Zuiderzeeland organiseerde in samenwerking met de Stadmakerij voor inwoners van Flevoland.

Tijdens de thema-avonden nam een aansprekende kenner de bewoners mee in het onderwerp. En nam André Geurts van Batavialand samen met de aanwezigen een duik in het verleden.

Digitaal Panel

rails

Uw mening interesseert ons. Het houdt ons scherp en alert. In 2008 is Waterschap Zuiderzeeland daarom gestart met een Digitaal Panel voor inwoners van Flevoland en een gedeelte van Friesland en Overijssel. Leden van het panel krijgen tien maal per jaar een vraag of stelling voorgelegd. Word ook lid!