Bij Waterschap Zuiderzeeland vinden we leren en ontwikkelen erg belangrijk. Wij bieden hiervoor volop mogelijkheden aan onze eigen medewerkers maar zetten onze deuren ook open voor studenten om praktijkervaring op te doen.

Dit bieden wij jou

Bij ons waterschap krijg je de mogelijkheid om jouw enthousiasme in te brengen, jezelf te ontwikkelen en de ervaring op te doen in de praktijk die jou als student en straks in de start van je loopbaan verder helpt.
Wij zorgen voor goede begeleiding door collega’s die het vak kennen maar ook ervaring hebben met het begeleiden van studenten en daar plezier in hebben. Verder geven we je de ruimte die nodig is om je stageverslag, praktijkopdracht of afstudeeropdracht te maken of uit te voeren.

Jouw profiel

Jij houdt ervan om hard te werken, hebt zin in om vaardigheden te leren die je nog niet hebt ontwikkeld en om nog sterker te worden in waar je goed in bent. Je stelt hoge eisen aan jouw werk, durft te zeggen wat je opvalt en relativeert met humor. Je komt om te leren maar ook om met ons mee te denken hoe het nog beter kan.

Geïnteresseerd? Zo kun je reageren

Onze stages, (afstudeer-)opdrachten en leer-werk-plekken worden gepubliceerd op de vacaturepagina.

Heeft u gevonden wat u zocht?