Waterschap Zuiderzeeland is op zoek naar een stagiair(e) die het Communicatieteam komt versterken.

| maximaal € 439.05 bruto per maand bij 36 uur | 32-36 uur 

21% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren op de vacature

Waar jij aan bijdraagt

Als stagiair(e) communicatie versterk jij het educatieteam. Je zet zelfstandig nieuwe educatieactiviteiten op, ziet nieuwe kansen, organiseert en coördineert activiteiten en je zorgt ervoor dat wij de juiste doelgroepen bereiken met onze communicatie. Je werkt aan het vergroten van het waterbewustzijn onder jongeren én maakt hen bekend met werk van ons waterschap. Je werkt nauw samen met je twee educatiecollega’s, interne ambassadeurs, onderwijsinstellingen en andere samenwerkingspartners. Daarnaast ondersteun je de overige communicatieadviseurs bij verschillende werkzaamheden in het team Communicatie.

Jouw profiel

Je bent tweede- of derdejaars student Communicatie en je staat op het punt om jouw kennis in de praktijk te brengen. Je bent beschikbaar voor 32-36 uur per week, voor minimaal 4 maanden, vanaf september 2022.
Je herkent jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een creatief brein dat je graag gebruikt om nieuwe initiatieven op te zetten of om een creatieve draai te geven aan onze communicatie uitingen.
  • Je houdt ervan om te organiseren en te coördineren.
  • Je hebt een vlotte schrijfstijl en je weet hoe je in woord en beeld en via verschillende media de doelgroepen het best kunt bereiken.
  • Je hebt zin om vaardigheden te leren die je nog niet ontwikkeld hebt en om nog sterker te worden in waar je goed in bent.
  • Je stelt hoge eisen aan jouw werk en durft te zeggen wat je opvalt. Je komt om te leren, maar ook om met ons mee te denken hoe het nog beter kan.

Hier ga je werken

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert - maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend.
Je werkt in het team communicatie dat bestaat uit 12 collega’s. Op het gebied van educatie werk je veel samen met twee vrouwelijke collega’s en om het makkelijk voor je te maken, heten ze allebei Marije. Kenmerkend voor het werken in dit team is regelmatig overleg met elkaar op een informele manier, samen een hoop werk verzetten en af en toe stoom afblazen. Tenslotte hebben we oog voor elkaar, ook buiten het werk om.

Waterschapshuis

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vergoeding van € 439,05 bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
  • Voldoende ruimte om aan je stageverslag of stageopdracht te werken.
  • Een flexibele stage. Bij ons werk je op een flexplek in ons moderne en energieneutrale kantoor, dat ook goed met openbaar vervoer te bereiken is. Of ergens anders. Want we werken onafhankelijk van plaats en ongebonden aan tijd moedigen we aan.
  • Een goede balans tussen werken, studeren en leven. Daar helpen we je graag mee.
  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.

Enthousiast? Reageer!

Enthousiast geworden van deze vacature? Dan maken we graag kennis! Laat via de solliciteerbutton je cv en motivatie achter. Lange brieven zijn niet nodig, wij bespreken details gewoon in een gesprek. Aan jou de uitdaging om ons er kort en bondig van te overtuigen dat wij jou moeten hebben!
Misschien heb je nog een vraag. In dat geval kun je appen (of bellen) met Marije Greiner (06-15037177) of Marije de Jong (06-11324011).

Om jouw sollicitatie compleet te maken vragen wij jou het onderstaande formulier in te vullen:

Het formulier wordt geladen.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.