Waterschap Zuiderzeeland heeft een interessante afstudeeropdracht binnen de financiële afdeling.

Lelystad | maximaal € 439.05 bruto per maand bij 36 uur | 32-36 uur 

Direct solliciteren op de vacature

Waar jij aan bijdraagt

In jouw opdracht ga je aan de slag met het actualiseren van de lange termijn investeringsplanning. Het waterschap heeft verschillende bedrijfsmiddelen (assets) zoals afvalwaterzuiveringsinstallaties, grote gemalen, rioolgemalen, dijken en gebouwen. Deze bedrijfsmiddelen moeten goed in stand gehouden worden maar ook meegaan in de eisen van de huidige tijd, zoals duurzaamheid en circulariteit. Voor het waterschap is het belangrijk inzicht te houden in wat deze opgave kost en wanneer verschillende investeringen (ongeveer) gedaan moeten worden.
Hiervoor hebben we een lange termijn investeringsplanning. Deze planning moet worden geactualiseerd. Je zult hiervoor veel input gaan ophalen in de organisatie en uiteindelijk analyseer je alle informatie en verwerk je dit in een totaalrapport voor het nieuwe bestuur. Wil je graag een extra invulling geven aan je afstudeeropdracht? Dat kan, samen met jou maken wij graag een afstudeeropdracht op maat.

Jouw profiel

Jij bent een vierdejaars student en volgt een financiële of bedrijfseconomische studierichting. Je kunt goed zelfstandig werken en je vindt het leuk om op onderzoek uit te gaan in de organisatie. Je communiceert gemakkelijk en je durft kritische vragen te stellen. Tenslotte ben je analytisch sterk. Je komt om te leren, maar ook om met ons mee te denken hoe het nog beter kan. Je bent 32-36 uur per week beschikbaar vanaf september 2022.
 

Hier ga je werken

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert - maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend
Je voert de opdracht uit binnen het team Financiën (ca. 15 personen). Je gaat aan de slag binnen dit team en je wordt ook door een medewerker uit het team begeleid. Voor het uitvoeren van de opdracht zul je veel input op moeten halen bij collega’s van andere afdelingen die inhoudelijk kennis hebben van (onder andere) de waterzuiveringsinstallaties, gemalen en dijken.

Waterschapshuis

Dit krijg je ervoor terug

  • Een vergoeding van € 439,05 bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
  • Voldoende ruimte om aan je afstudeerrapport te werken.
  • De ruimte om je afstudeeropdracht uit te breiden, waarbij je het waterschap extra advies geeft over een samen te bepalen onderwerp.
  • Een flexibele stage. Bij ons werk je op een flexplek in ons moderne en energieneutrale kantoor, dat ook goed met openbaar vervoer te bereiken is. Of ergens anders. Want we werken onafhankelijk van plaats en ongebonden aan tijd moedigen we aan.
  • Een goede balans tussen werken, studeren en leven. Daar helpen we je graag mee.
  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.  

Enthousiast? Reageer!

Enthousiast geworden van deze vacature? Dan maken we graag kennis! Laat via de solliciteerbutton je cv en motivatie achter. Misschien heb je nog een vraag. In dat geval kun je appen (of bellen) met Arjan Goudriaan: 06 15 03 71 19.

Om jouw sollicitatie compleet te maken vragen wij jou het onderstaande formulier in te vullen:

Het formulier wordt geladen.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.