Waterschap Zuiderzeeland is op zoek naar een HR-stagiair die team HRM&O komt versterken.

| maximaal € 483 bruto per maand bij 36 uur | 32-36 uur 

21% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren op de vacature

Waar jij aan bijdraagt

Als HR-stagiair werk je aan de verdere optimalisering van ons HRM&O team. We hebben binnen ons team verschillende expertises: HR-advies, Arbo, Training en Opleiding, Projecten/HR-Beleid, Personeelsadministratie en Salarisadministratie. Je voert een afstudeeropdracht of onderzoek uit naar een van de vele interessante thema's die bij ons waterschap actueel zijn. Samen met jou denken we graag na over je interesses en voorwaarden voor je opdracht. Zo creëren we een opdracht die past bij jou en die ons team verder op weg helpt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gedeeltelijk meewerktaken te verrichten als onderdeel van je stage. Ook hier geven we in overleg invulling aan. Je krijgt de mogelijkheid om jouw enthousiasme in te brengen, jezelf te bewijzen en te ontwikkelen.

Jouw profiel

Jij bent een derde- of vierdejaars student Human Resource Management en je staat op het punt om jouw kennis in de praktijk te brengen. Natuurlijk heb jij naast jouw studie al wel bijbanen gehad of tijdens je studie samengewerkt in groepen, dus weet je op welke manier jij verschil maakt in een team. Je houdt ervan om hard te werken, hebt zin om vaardigheden te leren die je nog niet hebt ontwikkeld en om nog sterker te worden in waar je al goed in bent. Je stelt hoge eisen aan jouw werk, durft te zeggen wat je opvalt en relativeert met humor. Je komt om te leren, maar ook om met ons mee te denken hoe het nog beter kan. Je bent 32-36 uur per week beschikbaar vanaf september 2023.

Hier ga je werken

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert - maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend. Jij zult onderdeel uitmaken van team HRM&O. Een enthousiast team van 11 collega’s met verschillende expertises: HR-advies, Arbo, Training en Opleiding, Projecten/HR-Beleid, Personeelsadministratie en Salarisadministratie.

Waterschapshuis

Dit krijg je ervoor terug

  • Een stagevergoeding van € 483,60 bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
  • Voldoende ruimte om aan je stageverslag of stageopdracht te werken.
  • Een flexibele stage. Bij ons werk je op een flexplek in ons moderne en energieneutrale kantoor (dat ook goed met openbaar vervoer te bereiken is), of ergens anders. Hybride werken moedigen we aan.
  • Een goede balans tussen werken, studeren en leven. Daar helpen we je graag mee.
  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.  

Enthousiast? Reageer!

Dan maken we graag kennis met je! Laat via de solliciteerbutton je cv en korte motivatie achter. Liever eerst meer informatie over de functie en/of de procedure of een keertje vrijblijvend langskomen voor een kop koffie? Neem dan contact op met Marije de Jong, adviseur HRM&O en Communicatie, via 0611324011 of m.dejong@zuiderzeeland.nl.

Om jouw sollicitatie compleet te maken vragen wij jou het onderstaande formulier in te vullen:

Het formulier wordt geladen.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.