Meewerk- of afstudeerstage | Lelystad | 4-6 maanden

Waar het ook om gaat, je ziet altijd meteen hoe het beter of efficiënter kan. Je gaat liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit en je wil jouw talent graag verder ontwikkelen. Herkenbaar? Dat komt mooi uit, want wij zijn op zoek naar een stagiair Kwaliteitzorg, die onze afdeling Dienstverlening & Informatie komt versterken.

Lelystad | maximaal € 483.6 bruto per maand bij 36 uur | 32-36 uur 

21% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren op de vacature

Waar jij aan bijdraagt

Als stagiair(e) Kwaliteitzorg werk je samen met je directe collega’s aan het borgen en continu verbeteren van onze dienstverlening. Je helpt bijvoorbeeld met het beschrijven van diensten en processen op het gebied van privacy en veiligheid. Ook onderzoek je of we normen, wet- en regelgeving voldoende toepassen in ons werk. Je denkt mee met je collega`s over het doorvoeren van verbeteringen en draagt je steentje bij aan het bewustwordingstraject van de organisatie. Daarvoor krijg je de mogelijkheid om jouw enthousiasme en ideeën in te brengen, jezelf te bewijzen en te ontwikkelen.

Jouw profiel

Jij bent een derde- of vierdejaars student Bedrijfskunde en je staat op het punt om jouw kennis in de praktijk te brengen. Natuurlijk heb je naast je studie al wel bijbanen gehad of tijdens je studie samengewerkt in groepen. Je weet dus op welke manier jij verschil maakt in een team. Je houdt ervan om hard te werken, hebt zin om vaardigheden te leren die je nog niet hebt ontwikkeld en om nog sterker te worden in waar je al goed in bent. Je stelt hoge eisen aan jouw werk, durft te zeggen wat je opvalt en relativeert met humor. Je komt om te leren, maar ook om met ons mee te denken hoe het nog beter kan. Je bent 32-36 uur per week beschikbaar vanaf september 2023.

Hier ga je werken

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert - maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend. Jij zult onderdeel uitmaken van projectteam processen en kwaliteit. Een enthousiast team van 10 bevlogen collega’s met verschillende rollen, zoals diverse architecten, proces- en informatiemanagement, projectmanagement en kwaliteitscoördinator.

Waterschapshuis

Dit krijg je ervoor terug

  • Enthousiaste begeleiding tijdens je stage, met ruimte voor eigen indeling van jouw planning.
  • Ervaring op doen in een maatschappelijk betrokken organisatie waarbij ruim 300 medewerkers dagelijks enthousiast aan de slag gaan met ons hoofddoel; veilig, schoon en voldoende water!
  • Een vergoeding van € 483,60 bruto per maand (o.b.v. 36 uur).
  • Voldoende ruimte om aan je stageverslag of stageopdracht te werken.
  • Een flexibele stage. Bij ons werk je op een flexplek in ons moderne en energieneutrale kantoor, dat ook goed met openbaar vervoer te bereiken is. Of ergens anders. Want we werken onafhankelijk van plaats en ongebonden aan tijd moedigen we aan.
  • Een goede balans tussen werken, studeren en leven. Daar helpen we je graag mee.
  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.  

Enthousiast? Reageer!

Enthousiast geworden van deze vacature? Dan maken we graag kennis! Laat via de solliciteerbutton je cv en motivatie achter. Liever eerst meer informatie over de functie en/of de procedure? Of een keertje vrijblijvend langskomen voor een kop koffie? Neem dan contact op met Mireille van der Zwan, via 06-11324143.

Om jouw sollicitatie compleet te maken vragen wij jou het onderstaande formulier in te vullen:

Het formulier wordt geladen.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.