Lelystad | maximaal € 3.510,- bruto per maand bij 36 uur | 36 uur | 

20% flexibel arbeidsvoorwaardenbudget | flexibele werktijden

Direct solliciteren op de vacature

Bij Waterschap Zuiderzeeland staan we voor duurzame ontwikkeling en beheer van ons regionale water. Daarbij kunnen we niet zonder informatie en digitale technologie. De wereld van de digitale dienstverlening is volop in ontwikkeling. We zoeken een werkplekbeheerder die er voor zorgt dat onze collega’s over de best werkende hardware kunnen beschikken. Zo meekunnen in de nieuwe mogelijkheden van bijvoorbeeld digitaal vergaderen, drones en smart sensoren.

Waar jij aan bijdraagt

Samen met je collega-werkplekbeheerder ben jij verantwoordelijk voor een optimaal functionerende werkplek voor onze collega’s. Op onze kantoren, zuiveringen, gemalen en thuis (op afstand). Een werkplek bestaat bij ons uit een laptop, mobiele telefoon en iPad. Jullie zijn verantwoordelijk voor dit complete pakket. Openstaande tickets los jij zelfstandig op. Jouw focus ligt op mobiele apparatuur. We zitten in een overgang waarin we niet langer alleen werken op vaste plekken, maar steeds vaker werken vanuit huis, kantoor of een andere locatie. De komende jaren investeren we daarom in het videovergaderen. Jij helpt bij de installatie en het gebruik ervan.

Jouw profiel

 • Je bent een goede planner en kunt goed inschatten wat prioriteit heeft en wat niet.
 • Je analyseert snel problemen, maar verliest de kwaliteit van je werk niet uit het oog.
 • Je bent een aanpakker die goed zelfstandig kan werken. Weet je iets niet, dan wacht je niet af, maar ga je het halen.
 • Je bent klantvriendelijk, in bezit van goede communicatieve vaardigheden en hebt oprecht oog voor het werk van de klant, want om hun werk goed te kunnen doen zijn ze afhankelijk van jou.
 • Je kunt goed aansluiten bij de business en bent een fijne samenwerkingspartner. Ook voor collega’s die van jouw vakgebied geen kaas gegeten hebben.
 • Je hebt mbo werk- en denkniveau, met bij voorkeur een opleiding ICT Beheer.
 • Kennis van/of ervaring met ITIL processen, Active directory en Azure Active directory zou fijn zijn.
 • En tot slot is het een pré wanneer je kennis hebt van Intune, XenMobile. Kennis van iOS is een must.

Hier ga je werken

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert - maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend.

Je gaat werken in het gedreven en vakkundig 10-koppig team (dat nog doorgroeit naar 16 medewerkers): Beheer Infrastructuur en Applicaties (BIA), onderdeel van de afdeling Informatie. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de technische en functionele ondersteuning van de organisatie op ICT gebied.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een flexibele baan met een hoop ruimte om daar zelf invulling aan te geven. Op basis van vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.
 • Je kunt rekenen op een goed salaris - afhankelijk van je ervaring maximaal 3.510 euro per maand bij 36 uur (schaal 8) en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • Naast je salaris krijg je een individueel keuzebudget van 20 procent van je jaarsalaris. Dat geld kun je vrij besteden, bijvoorbeeld aan extra verlofdagen of als aanvulling op je salaris.
 • We bieden je in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar. Als we het na dat jaar nog steeds kunnen vinden samen, dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Bij ons waterschap zijn we gewend (deels) plaats- en tijdonafhankelijk te werken. Om dat goed te kunnen doen liggen een laptop en telefoon voor je klaar. We hebben – zeker nu we veel meer vanuit huis werken – oog voor de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers. Voor het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek zijn (financiële) middelen beschikbaar.
 • Werken bij ons betekent vooruitdenken. Dat geldt ook voor jouw ontwikkeling. Talent, kwaliteit en ambitie staan bij ons centraal. Met aandacht voor een juiste balans tussen werken en leven. Je kunt rekenen op een persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.
 • Als je niet thuiswerkt, dan werk je vanuit ons prijswinnende en energieneutrale waterschapshuis in Lelystad. Centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land.

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis! Laat via de solliciteerbutton je CV en motivatie achter. Dat kan tot en met 5 april. Liever eerst meer informatie over de functie en/of de procedure? Neem dan contact op met Menno van Eijk, teammanager Beheer Infrastructuur en Applicaties, via telefoonnummer 06–21491660. De eerste sollicitatiegesprekken zijn op 16 april en zullen online plaatsvinden (MS Teams).

Wij Zuiderzeelanders zijn allemaal anders, we hebben een eigen talent en een unieke achtergrond. Maar er is één ding dat ons bindt en ons beweegt: water. We geloven bij Waterschap Zuiderzeeland dat de kracht van samen diversiteit is; dat we als organisatie vooruitkomen door samen te werken. We bieden iedereen gelijke kansen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wie je liefhebt en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt. Of je nu al bij ons werkt en solliciteert of nadenkt over een baan bij ons waterschap, uitgangspunt is dat we gaan voor de juiste collega op de juiste plek. Bij Waterschap Zuiderzeeland ben je welkom. Iedereen is uitgenodigd om te solliciteren!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren op deze functie